Rakkaalleni, Mummalleni

Runoilija ~nallepuh loves nasu~

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä

Sinä pidit minusta huolta,

Rakastit minua,

Opetit minulle kaiken tarpeellisen,

Minä rakastin sinua

Mutta osasin arvostaa sinua liian myöhään

Muistan sen päivän hyvin selvästi

Varhain aamulla heräsin hätkähtäin,

En saanut enää unta

Päivällä puhelin soi

Äiti soitti, oli hänen syntymäpäivänsä,

"Mumma on kuollut" äiti sanoi vain,

Kaikki oli vain mustaa,

Luulin että kuolen, sekoan,

mutta putosinkin pimeyteen...

En ollut nähnyt sinua kuukauteen,

Sydäntäni kylmäsi,

Mutta muistan sen viimeisen kerran hyvin,

Olin jo lähdössä,

Ovella minun oli kuitenkin pakko pysähtyä,

En tiedä miksi,

Mutta pysähdyin ja käännyn,

nähdäkseni sinut vielä istumassa tuvassa penkillä.

Katselin sinua hetken ja sanoin: Hyvästi nyt sitten.

Se oli viimeinen kerta, kun näin sinut.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

todella koskettava <3

Kaunis, haikea... puhuttelevakin. Jokainen ihminen ja hetki on ainutlaatuinen. Rakkaat säilyvät muistoissamme, ajatuksissamme. Ja kohta mekin olemme poissa... Vain rakkaus jää.

surullinen, hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot