Hattarat sulavat sateeseen

Runoilija kofeinisti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kuka on keksinyt, että elämän pitää olla onnellinen? Joku idioottiko?
 

Yksinäisyyden kivutessa sänkyyni aina iltaisin
olen kaivannut niin kovin
niitä hattaranmakusia päiviä kanssasi

Aamulla on ikävä
ja hetkiä siinä välillä
kun mikään ei huvita
ei ilman sinua

Kaiken ollessa epäkunnossa
ja tuntien sinut yhä minussa
Irti repien
Tapahtuu jotain hiljaista

Tuska täällä viipyy pyrähdyksen kauemmin

Vaihtelevaa sadetta sillä aikaa,
kun rakkaus syö masennuslääkkeitä

Vuoden pitkä välimatka
Miksen ole jo irti sinusta?

Kohtalon tyhmä tarkoitus

Älä lähdekään minusta

Selite: 
Niin kovin pitkästä aikaa sain sanoja paperille.
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis, niin kaunis. toisinaan suru on pysyvämpää.. hyvää syntymäpäivää! =))

 

Käyttäjän kaikki runot