Tottumuskysymys

Runoilija kofeinisti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kuka on keksinyt, että elämän pitää olla onnellinen? Joku idioottiko?
 

Loinen ihollasi,
liian lähellä

elämääsi tunkeutunut,
ylimääräinen,
rakkauden kerjäläinen.

ajantuhlaaja,
arvoton roska

yksityinen alue,
peilissä minä itse

Mutta se oli vain

tottumuskysymys.

Selite: 
Erään sekavan illan, sekavaa särinää, sekavasta mielentilasta.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot