Oikeasti se olikin vain itsemurha

Runoilija kofeinisti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kuka on keksinyt, että elämän pitää olla onnellinen? Joku idioottiko?
 

Kivulias itsemurha.

Pienen ihmisen, pieni kuolema.

Ivallinen tapa poistua elämästä.

Rakkauden puutostila.

Naurettavuuden yliraja.

Ihan niin kuin sitä voisi

muka rakastaa liikaa.

Todellisuuden takamailla.

Selite: 
Kokemus sinänsä. Yltiöpositiivista paskaa.
Kategoria: 
 

Kommentit

hmm, yltiöpositiivinen, mielenkiintoinen kuvaus. tietynlainen ironia tästä kyllä paistaa. mutta viisi viimeistä säettä, upeasti ilmaistu.

suosikkeihin

 

Käyttäjän kaikki runot