pakoon ei pääse

Runoilija moniselitteinen

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 8.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

unelmia,
joiden olemassa olosta ei ole varmuutta.

seinät kaatuu päälle, happi loppuu
mutta sinä et huomaa
pihisevää hengitystäni.

ikkunoista on tullu
parhaita ystäviäni.
ne kertovat tarinoita asioista,
jotka sijaitsevat
toisessa todellisuudessa.

märkä asfaltti näyttää hämmästyttävän houkuttelevalta.

muistiinpanojen sijaan
vihkoon on ilmestynyt vain yksi sana:
huomenna

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno on runosi!

 

Käyttäjän kaikki runot