Nimetön

Runoilija moniselitteinen

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 8.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

minulla on unelma.

ei imperfektissä, ei "minulla oli unelma."

minulla on unelma.
se on unelma, vaikka sen toteutumisesta
olisi vain vähän takeita.
vaikka unelmani olisi lähes mahdoton.

tiedän, etten saata pystyä siihen.
tiedän, että unelmointini saattaa olla
vain pilvilinnojen rakentelua.

mutta minulla on unelma
ja tällä kertaa haluan yrittää toteuttaa sen.

vaikka sitten yksin.

Selite: 
haluaisin jotain
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot