Untako vain?

Runoilija runoseppo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.6.2009
Viimeksi paikalla: 6.10.2022 20:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Etsin kunnes löydän sun.......
 

Hitaasti aamun tunnit kulkee
yö päivän sisäänsä sulkee
auringonnousua odottamassa
rakkaalleni nyt kirjoittamassa

Sinusta yöllä unta näin
olit siinä minun vierelläin
niin ihanan seksikkäässä
silkinpehmeässä yöpuvussa

Hieroin sinun hiuksiasi
niskaasi ja selkääsi
alemmaksi voin vielä mennä
lantion päälle käsi lennä

Tunsin kuuman vartalosi
sinuun kiinni painautuessani
vaivuin uneen takaisin
Sinun läheisyydestäsi nauttien

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aistikkaan hellää.
Mukavaa syntymäpäivää.

 

Käyttäjän kaikki runot