Mitä jos

Runoilija Jennuski

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.2.2005
Viimeksi paikalla: 27.9.2016 16:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
23.7.1988

tämä tyttö uskoo kohtaloon.uskoo ikuiseen rakkauteen ja siihen että jokaiselle on se yksi ja ainoa oikea rakkaus.toivottavasti kaikki ihmiset olisivat onnellisia eikä miettisi kuolemaa niin kuin minä tein kun masennuin.nyt uskallan kohdata tulevaisuuden.maailmassa on kaikkea pahaa mutta me voimme sen muuttaa.rakastetaan toisiamme.ei vihata.ei sodat mitään ratkaise.sodat vain lisäävät vihaa eivätkä johda mihinkään.jokainen meistä on erilainen ja siksi niin tärkeä.
 

Sanovat minua realistiksi kun olen vain rehellinen.
Mitä jos olisinkin sitten valehtelija?
Sanovat että en osaa päättää.
Mitä jos tekisin päätökset ja katuisin niitä sitten myöhemmin.

Mitä jos en olisikaan minä vaan joku toinen.
Syytettäisiinkö minua joistain muista asioista?
Mitä jos keskitytään jokainen omaan elämään.
Mitä jos opetellaan hyväksymään ensin itsemme
ja sitten muut.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Olet niin oikeassa.
 

Käyttäjän kaikki runot