Nimetön

Runoilija ~angelica~

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kauniit laulut, hennot tuoksut.
Tutut kasvot, kaikki ne muistot,
palaavat mieleen.
Aikoihin en ollut onnellinen,
kunnes löysin sinut.

Silti takerrun menneisyyteen,
muistoihin jotka satuttavat
yhä edelleen.
Iltaisin en saa nukuttua,
ajatukseni piinaavat minua.

Haluaisin jo saada rauhan,
voisiko joku saada minut
uskomaan
että kaikki on hyvin nyt?
Auttaa minua päästämään
irti menneestä,
keskittymään nykyhetkeen
ja katsomaan eteenpäin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot