Kun minusta tuli

Runoilija Ruoste

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2005
Viimeksi paikalla: 11.4.2016 20:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ulkona se leijuu toki , mutta sisältä se tulee, korvien välistä ja sydänlihaskudoksesta ja selkäytimestä. Siellä se virallisesti asustaa ja tulee ja menee silloin kun haluaa. Laitoin kaiken esille. Kaikki ei ole hyvää, mutta kommentoida ja kritisoida saa.
 

Jos ihminen poikkeaa
valitsemaltaan tieltä
niin pääseekö hän
sille enää takaisin?
Kiipeämällä ojanreunoja pitkin
soraa kynnen alta kaivaen

Kun minusta tuli niin läpinäkyvä
aloin pelätä itseäni
jännitys paistaa vatsan lävitse
ja kuultaa uurteistani.

Jos vuoden päästä muistan sinut
kuten tänään
niin olenko silloin jäänyt menneeseen
pistänkö itseäni
tulitikulla silmään
katse palaen elämäni kevääseen?

Kun aatokset turposivat kallossani
aloin epäillä itseäni
naapuri hakkaa
joko kattoa tai lattiaa
se ei kestä lauluani.

Selite: 
Erään kappaleen sanat.
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno sanoitus/runo! :)

 

Käyttäjän kaikki runot