Juhannuslauantai

Runoilija Ruoste

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2005
Viimeksi paikalla: 11.4.2016 20:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ulkona se leijuu toki , mutta sisältä se tulee, korvien välistä ja sydänlihaskudoksesta ja selkäytimestä. Siellä se virallisesti asustaa ja tulee ja menee silloin kun haluaa. Laitoin kaiken esille. Kaikki ei ole hyvää, mutta kommentoida ja kritisoida saa.
 

Koetin löytää
eloa hiljaisuuteen.
Oli mahdottoman lämmin
ja pääni täynnä
multaisia ajatuspolkuja,
käpyjä
ja vaarallisia lemmenrohtoja.

Ei niistä kukaan saa lohtua
Siis katselen
luontoäidin märkää kohtua.

Missä ruoho oli vihreintä
se lienee nyt kultaista.
Tämä tukahduttava kuumuus
kuivattaa mielet ja nielut
Eikä kukaan kaipaa
lämmintä ajatusta.

KYLMÄÄ KALJAA!

Suu auki, sanottiin,
otti ohrajuoma.
Neiti kätösiinsä lonkerot sai.
Niin jaloista aatoksista alkoi
tämäkin juhannuslauantai.

Mutta se multa
ei kaalista huuhtoudu
milloinkaan kai.
Rai rai!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot