ei enään

Runoilija Inkku92

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen ujo mutta jos pääsen vauhtiin olen aika villi... sain runo villityksen emman ansiota.. Kiitos Emma!!
 

En ole enään se sama henkilö.
Minun kasvoni eivät ole minun.
minun sydämmeni ei ole enään minun.
Kaiken minusta omistaa ulko kuori.
jonka kaikki pahuus on saanut aikaan.
Ihmiset luulevat tuntevansa minut.
Mutta mitä he oikeasti tietävät minusta?
ei mitään.
Kukaan ei tiedä minusta mitään.
Koska en ajattele enään mitään.
Maleksin vain eteen päin pitkin pitkiä päiviä toivoen
että pääsisin lepoon.
mitä muutakaa tekisin.
enään minulla ei ole vaihto ehtoja.
minun pitää vain kävellä eteen päin ja koittaa hymyillä niille jotka eivät huomaa mitä ympärillä tapahtuu.

Kukka on kuihtunut, koska ei ole saanut läheisyyttä.

Selite: 
noh jaah... en jaksa ajatella eikä oikeen kehity kunnollisia runoja... Mut menee toi joten kuten...
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullista.

 

Käyttäjän kaikki runot