totuus

Runoilija Inkku92

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen ujo mutta jos pääsen vauhtiin olen aika villi... sain runo villityksen emman ansiota.. Kiitos Emma!!
 

Olisitko sinä se joka aukaisisi minut,
löytäis totuuden.
sen suuruuden,
joka minua pakahduttaa.
oisitko se joka sais selville et mikä minä olen.
oisitko se joka rakastais minua.
ihan oikeesti,
eikä vaan leikkis tunteilla.
Sitä minä etsin.
Haluaisin että olemassa olis ihminen joka näkis mun totuuden.
sen synkän, mut yhes me tehtäis siitä paratiisi.

Selite: 
näin tällä kertaa
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot