en halua enään

Runoilija HaNNi90

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

taas nimesi nousee huulilleni.
työnnän sen pois,miettimisesi sattuu.
en halua muistaa,en halua puhua,en halua muuta kuin sinut.
vasta nyt ymmärsin virheeni.
en halunnut silloin tietää että väärin tein.
nyt muuttaisin kaiken,jos vain saisin.

Selite: 
tuli tosta noin vain, onko sitten hyvä vai huono juttu..? :D
Kategoria: 
 

Kommentit

Mä pidin tän runon ajatuksesta :)

 

Käyttäjän kaikki runot