poika

Runoilija HaNNi90

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Poika oli kuoreltaan kova,
ei ketään päästänyt pintaa syvemmälle.
Tunteita ei kukaan nähnyt tai kuullut.
Omistiko hän niitä, kuiskittiin kaduilla.
Tiesikö hän rakkauden tunteen,
sen onnellisen ja lämpimän?
En tiedä, enkä ehkä saa tietää.

Miksi pelkäät rakkautta,
onko se satuttanut aiemmin?
Kerro minulle, lupaan kuunnella,
lupaan olla tekemättä niin.
Ei, en tarvi muita, sanoi poika kylkeän kääntäen.
Jäin taas kuoren ulos.
Ei ollut ensimmäinen kerta, eikä olisi viimeinenkään.
Silti haluan olla vain hänen tyttönsä.

Selite: 
"Ymmärrätkö, ilman tunteitasi, me kuolemme."
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot