Juoksija

Runoilija yön sylissä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoittaminen on. Sen kanssa en lähde pois.
 

Juoksen asfalttia polviin

Samuli Putro tekee työn
minä nostan jalat ja huohotan

tien vierellä ui mies

vesi on vapaa
jos olisin vapaa yhden kerran

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot