Rakastan sinua

Runoilija esssdd

nainen
Julkaistu:
1
Liittynyt: 15.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hän särkee sydäntäni koko ajan
mutta en uskalla päästää irti
en halua päästää irti
en halua olla ilman häntä.

Tiedän ettet koskaan tule lukemaan
näitä sanoja joita kirjoitan.
Mutta rakastan sinua enemmän kuin elämääni
rakastan sinua enemmän kuin mitään.

Suhteemme on sinun osaltasi kuollut
tunteesi minuun ovat kuolleet
mutta en toivo muuta kuin
että saisin pitää sinut aina itselläni.

Merkitset minulle kaikke, mutta et välitä
silti jaksan rakastaa sinua
ja uskoa meihin.

Selite: 
En tiedä onko järkeä olla tässä suhteessa, mutta ilman häntä en halua olla. Ilman häntä en ole mitään.
Kategoria: 
 

Kommentit

kaipaava, haikea. menetyksen kipu ei helpolla anna periksi... mutta anna ajan kulua.

Hienosti kirjoitettu tämä: "Hän särkee sydäntäni koko ajan
mutta en uskalla päästää irti"

jos uskaltaa päästää irti niin se voi olla toisinaan tie parempaan vaikka aluksi olisi vaikeaa. jaksamisia!

 

Käyttäjän kaikki runot