Elämän suola

Runoilija Vekkuli

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.11.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Järki siivoaa tunteen sotkuja."
 

Lakaiset aikomukseni
tyynesti maton alle
ja karvoja kurkussa
minä nielen kaiken.

Istut päätösten päällä,
kunnes saat tahtosi läpi.

Hymyssäsi on kaikki
rakkauden eri sävyt
ja pisara kitkerää ivaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

on ne jotkut vaan niin vahvoja (kieroja), hyvä runo

 

Käyttäjän kaikki runot