Kesäsade

Runoilija Sny

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

wanna-be runoilija
 

Et sinä tänne kelpaa
me etsimme jotain parempaa
kas, kirkkaalta taivaalta
taas sataa vettä likaista

Puhkotaanko siltä silmät
vai revitäänkö irti kynnet?
ilkkuen maassa makaavaa
lujemmin yhdessä potkitaan

Niiden määrää pysty laskemaan
tuskinpa edes arvioimaan
ethän vain minua auta?
säälihän on sairautta

Ruusut joilla tanssitaan
kovin lasinsiruja muistuttaa
ja yhä vain hymyillen
jatkan matkaani tanssien

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Onpas, raadollista pohdintaa.. upeasti tulkitset, elämää ja sen "vikoja"..

Tää on aika raaka... Sun runoks tosi yllättävä, hyvällä tavalla. Ei kai oo menossa se vaihe ku tekis mieli hakata se joku ja kirkua päin naamaa ja syyttää kaikesta mahollisesta? Silti... aina, on vaa pakko jaksaa jatkaa. Muista kuitenki ett joku pvä, aurinko kuivaa minkä kasteli.

Tykkäsin =)

 

Käyttäjän kaikki runot