Nimetön

Runoilija Mirkkis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.2.2005
Viimeksi paikalla: 2.1.2018 21:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
11.9.1985

Sinuun minä kirjoitan itseni
 

Katso!

Kämmenelläsi on jotain punaista
ja hyvin pientä.

Katso!
Seuraa sen ääriviivoja.
Anna katseesi kulkea jokaista uomaa myöten.

Muistuttaako sen lämpö sinua jostain?

Entä rytmikäs liike?

Katso,
kuinka se hakkaa,
työntää elämääni sinuun.

Sinä olet nyt minun vertani,
sydämeni kämmenelläsi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista kerrontaa.

hienoa kerrontaa pidän

Kaunista kerrontaa.

hienoa kerrontaa pidän

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
Mirkkis Nimetön 4.7.2009 0 Runo
Mirkkis Nimetön 4.3.2014 1 Runo
Mirkkis Odottamisesta 11.10.2007 0 Runo
Mirkkis Nimetön 8.3.2012 4 Runo
Mirkkis Nimetön 14.1.2012 1 Runo
Mirkkis Nimetön 8.3.2012 4 Runo
Mirkkis Nimetön 14.1.2012 0 Runo
Mirkkis Nimetön 4.7.2009 0 Runo
Mirkkis varjot 4.7.2009 0 Runo
Mirkkis Nimetön 4.7.2009 2 Runo