varjot

Runoilija Mirkkis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.2.2005
Viimeksi paikalla: 2.1.2018 21:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
11.9.1985

Sinuun minä kirjoitan itseni
 

Hän valittaa,että minä olen
aivan liian lähellä
aivan liian usein.

Mutta en osaa olla ilman.
Mutta minulla ei ole muuta.

Sanoi tuntevansa ahdistusta.

Minua alkoi pelottaa,
että hän vielä joskus HALUAISI
mennä pois.

On opittava hengittämään itse,
voisin jopa uudelleen harjoitella
yksin kengännauhojen sitomista.

Saisikohan jo pelkkä yritys hänet jäämään
edes vähän pidemmäksi ajaksi?

Mutta yhtä asiaa hän ei ole huomannut:

Että minä olen vain varjo entisestäni,
eikä hän tiedä,
että varjot tarvitsevat kohteen,
josta laskeutua maahan.

Selite: 
03.10.08
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
Mirkkis Nimetön 8.3.2012 4 Runo
Mirkkis Nimetön 4.7.2009 0 Runo
Mirkkis Nimetön 4.7.2009 0 Runo
Mirkkis Nimetön 4.7.2009 2 Runo
Mirkkis Nimetön 14.1.2012 0 Runo
Mirkkis Nimetön 4.3.2014 1 Runo
Mirkkis Nimetön 8.3.2012 4 Runo
Mirkkis Nimetön 14.1.2012 1 Runo
Mirkkis Odottamisesta 11.10.2007 0 Runo
Mirkkis varjot 4.7.2009 0 Runo