Nimetön

Runoilija Mirkkis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.2.2005
Viimeksi paikalla: 2.1.2018 21:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
11.9.1985

Sinuun minä kirjoitan itseni
 

Näissä tällaisissa elämän suvannoissa,
kuopissa ja lahdelmissa,
joissa vain

aika

liikkuu

odotan

jotain tapahtuvaksi,
eikä mikään

hievahdakaan.

Hahmot nauravat minulle,
raakkuvat ja irvistelevät.

Pinta on kuin peili.
Aivan tyyni ja kirkas.

Ja jossain tämän kaiken yläpuolella,
joku muistaa vain huomatakseen,
ettei mitään muistamisen arvoista
ole oikeastaan koskaan ollutkaan.

Veden hiljaisuus on säälimätön.

Minä jaksan odottaa,
että aalto murtaisi pinnan.

Nyt ja aina,
eikä mitään kuitenkaan

tule.

Selite: 
02.05.08
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
Mirkkis Nimetön 8.3.2012 4 Runo
Mirkkis Nimetön 8.3.2012 4 Runo
Mirkkis Nimetön 4.7.2009 2 Runo
Mirkkis Nimetön 4.3.2014 1 Runo
Mirkkis Nimetön 14.1.2012 1 Runo
Mirkkis Nimetön 4.7.2009 0 Runo
Mirkkis Odottamisesta 11.10.2007 0 Runo
Mirkkis Nimetön 14.1.2012 0 Runo
Mirkkis Nimetön 4.7.2009 0 Runo
Mirkkis varjot 4.7.2009 0 Runo