Odottamisesta

Runoilija Mirkkis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.2.2005
Viimeksi paikalla: 2.1.2018 21:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
11.9.1985

Sinuun minä kirjoitan itseni
 

MInä olen odottanut sinua nyt jo monta tuntia.

Neljä ja puoli, itse asiassa.
Laskin sen juuri.

Ikävässäni minä olen seurannut,
kuinka hitaasti vesi voi imeytyä kuivaan multaan
ja kuinka multa lopulta kostuu
pohjasta alkaen.

Etkä sinä vieläkään ole tullut.

Kaipasin sinua,
kun rappukäytävästä kantautuva ääni
olikin naapuri.

Minä odotan sinua kotiin.

Pesin jopa haisevan suihkuverhon
ja imuroin murut matolta.

Kuuletko, imuroin!

Ja pyysin sinua
tulemaan jo kotiin.

Etkä sinä tullut.

Selite: 
6.8.07
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
Mirkkis Nimetön 4.7.2009 0 Runo
Mirkkis Nimetön 4.3.2014 1 Runo
Mirkkis Odottamisesta 11.10.2007 0 Runo
Mirkkis Nimetön 8.3.2012 4 Runo
Mirkkis Nimetön 14.1.2012 1 Runo
Mirkkis Nimetön 8.3.2012 4 Runo
Mirkkis Nimetön 14.1.2012 0 Runo
Mirkkis Nimetön 4.7.2009 0 Runo
Mirkkis varjot 4.7.2009 0 Runo
Mirkkis Nimetön 4.7.2009 2 Runo