Ikävä

Runoilija kauniitakuvia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

jotain aivan hullua.
 

Painan kasvoni tyynyä vasten.
Se tuoksuu sinulta.

Kynttilä luo varjoja seinille.

Tämä sänky tuntuu suurelta,
pelottavalta, ilman sinua.

Olisitpa täällä,
kuiskaamassa minulle

'hyvää yötä kulta'

Tuijotan kattoa,
varjoja.

Hengitän tuoksuasi.

Yritän nukahtaa.

Selite: 
ikävä tuli omaa kultaa.
Kategoria: 
 

Kommentit

tuttua juttua. kauniisti koottuja ajatuksia :)

 

Käyttäjän kaikki runot