Nimetön

Runoilija maiimaii

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mikä sinä olet minulle sanomaan, että olen epätäydellinen. Kaikki me olemme täydellisiä, kaikessa epätäydellisyydessämme.
 

Mä odotin sun soittoasi koko yön itkien,
mutta en soittanut kertoaksesi,
että tulet viereeni nukkumaan.

Et ilmoittanut,
että olit löytänyt jotakin uutta,
jolle voisit kauniisti valehdella rakkaudesta.

Aamulla, kun olin nukkunut tunnin,
heräsin säpsähtäen.
Katsoin puhelinta, sen tyhjää ruutua.

Ei puhelua,
Ei viestiä.
Vain taustakuva meistä.

Puin päälleni eilisen vaatteet,
lähdin kävelemään pakkaseen,
enää en samoja virheitä tee.

Silta.

Ensi suudelma.

Ensimmäinen rakkauden tunnustus.

Ensimmäinen valhe.

Loppu.

Siinä meidän tarinamme.
Lyhyt julma tarinamme.
Joka loppui toisen syleilyyn.

Selite: 
Runo pettymyksistä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
maiimaii Nimetön 25.3.2009 0 Runo
maiimaii Nimetön 23.3.2009 0 Runo
maiimaii Nimetön 15.1.2011 0 Runo
maiimaii Nimetön 13.12.2008 0 Runo
maiimaii Nimetön 24.3.2009 0 Runo
maiimaii Pilvet. 12.12.2008 0 Runo
maiimaii Nimetön 28.11.2008 0 Runo
maiimaii Pakko 24.3.2009 0 Runo
maiimaii Nimetön 1.9.2009 1 Runo
maiimaii Nimetön 5.4.2012 0 Runo