Nimetön

Runoilija maiimaii

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mikä sinä olet minulle sanomaan, että olen epätäydellinen. Kaikki me olemme täydellisiä, kaikessa epätäydellisyydessämme.
 

Istuttiin pöydän ääressä,
me kolme.

Tiesin että jotain pitäisi sanoa,
kertoa totuus, minusta ja sinusta.
Mut oltiin molemmat hiljaa.

Juotiin vaan kaakaota.
Ja tuijotettiin kolmatta.
Se puhu koko ajan kiihkeästi, sen poikaystävästä.

Hymyilit mulle pöydän yli,
kosketit pöydän alla mun jalkaani.
Ja se yks vaan jatko puhumista.

''Hei, tiedätkö että me seurustellaan?''
Sä viimein sanoit sille.
Se katto sua, kuin olisit ollut jotain omituista, joka ei kuulu tänne.

''Tehän olette tyttöjä??!?!'' se huudahti ja nous seisomaan.
Me kohautettiin olkapäitämme ja hymyiltiin vaan.

''Mitä välii sillä on, mitä me ollaa, koska välitetään toisistamme.''

Kuuma kaakao poltti mun kurkkua,
mut mitä väliä, mun sydän oli tulessa.
Ja mun sydän oli täynnä rakkautta.

Selite: 
<3
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihan mukava. :) Mutta tätä voisi kehitellä vähän pidemmälle ja syvällisemmin, tuntuu melkein jäävän kesken.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
maiimaii Nimetön 28.11.2008 0 Runo
maiimaii Pilvet. 12.12.2008 0 Runo
maiimaii Nimetön 13.12.2008 0 Runo
maiimaii Nimetön 23.3.2009 0 Runo
maiimaii Nimetön 24.3.2009 0 Runo
maiimaii Pakko 24.3.2009 0 Runo
maiimaii Nimetön 25.3.2009 0 Runo
maiimaii Nimetön 1.9.2009 1 Runo
maiimaii Nimetön 15.1.2011 0 Runo
maiimaii Nimetön 5.4.2012 0 Runo