Et Feeniksin Lailla

Runoilija Kzah

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sinä olet seinä minun ja maailman välissä.
 

Ne sanoo että pinnan alla kaikki on kaunista
voit pääsi sinne upottaa ja nähdä unia
Ei kukaan enää pian sun ovilles kolkuta
Ei kukaan enää pian haluu sun sydämeen murtautua

Vaan katso tyttö näethän sillat sun altas palaa
ne taakse jätetyt vuodet ihmiset kaipuu ja sisäinen itsemurha
Et koskaan syntynyt uudelleen
Et Feeniksin lailla
Ehkä joku muu särkynyt
kokeilee ääntään uudestaan

Jos liian kauan oot pidättänyt ääntäsi ei sitä kukaan kuule
Jos liian kauan oot pitänyt naamiota kasvoillasi kauniilla
Ei kukaan pian enää ymmärrä sun tunteita tulkita
Ei kukaan pian enää haluu sun lukkoja avata

Vaan katso tyttö näethän sillat sun altas palaa
ne taakse jätetyt vuodet ihmiset kaipuu ja sisäinen itsemurha
Et koskaan syntynyt uudelleen
Et Feeniksin lailla
Ehkä joku muu särkynyt
kokeilee ääntään uudestaan

Selite: 
pitkästä aikaa kokeilin lyriikan tapaista kirjoittaa. runo lähti improvisoituna sen ensimmäisestä lauseesta :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
Kzah Mitä on olla Minä 21.2.2006 0 Runo
Kzah Et Feeniksin Lailla 27.7.2007 0 Runo
Kzah Unta 11.3.2006 0 Runo
Kzah Sydänjuuri 21.2.2006 2 Runo
Kzah Hiljaiset Kadut 11.3.2006 0 Runo
Kzah Ei vieläkään viestiä. 21.7.2006 1 Runo
Kzah tiikeri 2.12.2007 1 Runo
Kzah Nimetön 11.3.2006 1 Runo
Kzah I know 2.4.2006 1 Runo
Kzah Maailma 21.2.2006 0 Runo