Unta

Runoilija Kzah

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sinä olet seinä minun ja maailman välissä.
 

Saat mun pään usein aivan aivan sekaisin
en edes itse tajua
joskus mietin et hetkinen nyt paremmin
saattaisikin mun asiat olla
mutta silti ajattelen että jotain on kuitenkin huonommin
miten 'me' ollaan mahdollista
katson sua ja tajuan toisenkin
ehkä tää on vaan hyvää unta
no jos on niin herätä en tahdo sitten milloinkaan
vaikka unelmissakin tulee painajaisii
kasvan ehkä vahvemmaks sun avulla
ja haluan kyllä antaa jotain takaisinkin
mä en osaa tai tee mitä pitäisi tehdä
sillä joskus on helpompi luovuttaa
kuulla uudelleen ja uudelleen
kuinka huono voikaan olla
mä saatan tarvita myös sanat kertomaan
mitä mieltä olet musta ja muista
poistamaan harhaluulot jotka mun omatuntoa kolkuttaa
tietää
että tää voisikin olla totta

Selite: 
yhteiskunta katsoo meitä aina kieroon mut meidän pitää katsoo sitä takasin.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
Kzah Sydänjuuri 21.2.2006 2 Runo
Kzah Ei vieläkään viestiä. 21.7.2006 1 Runo
Kzah tiikeri 2.12.2007 1 Runo
Kzah Nimetön 11.3.2006 1 Runo
Kzah I know 2.4.2006 1 Runo
Kzah Mitä on olla Minä 21.2.2006 0 Runo
Kzah Et Feeniksin Lailla 27.7.2007 0 Runo
Kzah Unta 11.3.2006 0 Runo
Kzah Hiljaiset Kadut 11.3.2006 0 Runo
Kzah Maailma 21.2.2006 0 Runo