Nimetön

Runoilija Kzah

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sinä olet seinä minun ja maailman välissä.
 

Mä tiiän kyllä et milloin pitäis lopettaa
mutten osaa en saa en ehkä voikkaan
En aina tiedä mitä teen ja milloin missäkin
tiedän vaan et oot se seinä välissä mun ja maailman
turha lyödä kun potkit kuitenkin takaisin
rakennat ympärille lisää ja lisää tiiltä
päivä päivältä mietin mä vain tarkemmin
että mitä mun pitäis tehdä
mutta ei silti olen mä vieläkin sekaisin
katson sua ja sitten tiedän

Hei, ei, en, en
oikeastaan
edes
tiedä
Voin, en, tai, no
saa
nyt
nähdä

Voisin lyödä, potkia ja huutaa vielä lujempaa
muttei se taida auttaa
katsoo silmästä silmään pelkoo jota mussa aiheutat
mutta silti vain käännän katseen
ehkä pitäisi opetella irroittaa
opetella purkamaan parsinnat uudestaan
kirjoittaisinko paperille nimes muistiin
sillä ehkei osa musta haluakaan unohtaa
mutta silti mun pitäis päästä läpi
juosta päin ja huomata tosi seikka
sä ja mä
me ollaan enää pelkkää ilmaa

Selite: 
välillä pysähtyy miettimään.
Kategoria: 
 

Kommentit

tässä oli jotain laulullista.
ihastuin.
tämä ei ole vain sanoja pötkössä.

kiitän.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
Kzah Maailma 21.2.2006 0 Runo
Kzah Mitä on olla Minä 21.2.2006 0 Runo
Kzah Sydänjuuri 21.2.2006 2 Runo
Kzah Hiljaiset Kadut 11.3.2006 0 Runo
Kzah Nimetön 11.3.2006 1 Runo
Kzah Unta 11.3.2006 0 Runo
Kzah I know 2.4.2006 1 Runo
Kzah Ei vieläkään viestiä. 21.7.2006 1 Runo
Kzah Et Feeniksin Lailla 27.7.2007 0 Runo
Kzah tiikeri 2.12.2007 1 Runo