Hiljaiset Kadut

Runoilija Kzah

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sinä olet seinä minun ja maailman välissä.
 

Saadaanko me kohta katsoa
enää toisiamme silmästä silmään
saadaanko me kohta enää
pitää kiinni
toistemme käsistä
salaa pulpetin alla

Ei, ei me taideta
Ei, ei me saada
Miksi muut saa huutaa
näyttää ja ylpeillä
rakkauden osoituksilla
keskustorilla
kun meidät taas suljetaan
Hiljaisille kaduille

Arat suudelmat
pieni kosketus ja sylisi turvallinen
samanlainen kuin kellä tahansa muulla
mutta silti niin erilainen
Joka tapauksessa joudutaan
valppaana olemaan
Ssh, ettei ovi aukea
Vanhemmat ei tietää saa
tämä on kaikki kuitenkin niin haurasta
me ei saada paljastua
Ainoastaan hiljaisilla kaduilla

Ei, ei me taideta
Ei, ei me saada
Miksi muut saa huutaa
näyttää ja ylpeillä
rakkauden osoituksilla
keskustorilla
kun meidät taas suljetaan
Hiljaisille kaduille

Tarvitsemmeko me karttaa
suunnistamaan oikea tie
Tarvitseeko meidän miettiä muita
kun on toisemme
Jos vaan uskaltaisin
korvaasi kuiskaisin
niin hiljaa ettei muut kuule
'Minä rakastan sinua'

Ei, ei me taideta
Ei, ei me saada
Miksi muut saa huutaa
näyttää ja ylpeillä
rakkauden osoituksilla
keskustorilla
kun meidät taas suljetaan
Hiljaisille kaduille

Selite: 
66672
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
Kzah Maailma 21.2.2006 0 Runo
Kzah Mitä on olla Minä 21.2.2006 0 Runo
Kzah Sydänjuuri 21.2.2006 2 Runo
Kzah Hiljaiset Kadut 11.3.2006 0 Runo
Kzah Nimetön 11.3.2006 1 Runo
Kzah Unta 11.3.2006 0 Runo
Kzah I know 2.4.2006 1 Runo
Kzah Ei vieläkään viestiä. 21.7.2006 1 Runo
Kzah Et Feeniksin Lailla 27.7.2007 0 Runo
Kzah tiikeri 2.12.2007 1 Runo