Uuden alku

Runoilija Tahira

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

lehtipuu riisuu itsensä
talvea varten

luopuu rakkaimmista
hylkää materian
säilyäkseen hengissä talven yli
kohdatakseen kylmyyden

hiljalleen antaa lehtien tippua
katselee kauneutta ympärillänsä
yksinkertaisesti ja koreilematta
haluaa olla yhtä talven jumalan kanssa

pysyy juurillaan
lumi painaa runkoa
vaikeina pimeinä aikoina

kevään tullessa on valmis muutoksiin
uuteen kasvuun
kukoistukseen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
Tahira Kipeä sydän 18.7.2011 0 Runo
Tahira Menetyksiä 25.11.2012 0 Runo
Tahira Narsisti 23.10.2011 3 Runo
Tahira Odotuksen aika 15.10.2011 2 Runo
Tahira Sää 18.4.2011 1 Runo
Tahira Syksyn pehmeyttä 23.10.2011 0 Runo
Tahira Syntymätön 1.12.2012 1 Runo
Tahira Uskonasia 15.10.2011 1 Runo
Tahira Uuden alku 23.10.2011 1 Runo
Tahira Vanha suola 1.2.2012 2 Runo