mikä on kaunista?

Runoilija Riikkaa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pää lyö tyhjää, sydänkin jo pysähtyy.
 

Mikä on kaunista?
virtaava puro vai seisova vesi?
Kieloille tuoksuva tyttö verhojen takana vai
kumara vanhus elämän riveissä marssimassa?
Kyhmyinen käsi vai
kuin verellä koristellut kynnet?

Mikä on kaunista?
Hopeinen kannu jota katsella
moninkertaisten lasien läpi
vai
korvaton kuppi jota ojennetaan
janoisille huulille?

Mikä on kaunista?
Katse kuin varjojen reunustama kuivunut kaivo
vai
silmä kuin niitty, lähde?

Mikä on kaunista?
Iho kuin kaiken maailman maidon imenyt
vai
alaston rinta joka nukkuessaan uhmaa verisiä miehiä,veitsiä?

Mikä on kaunista?
Naisen vieressä, taivasta tuijottaessa,
puun ja suun hengitystä kuunnellessa,
tulee monesti miettineeksi
olennaisia asioita.

Mikä on kaunista?
Kuu ja tähdet istuvat käsi poskella,
kummastelevat meitä
jotka vasta etsimme kasvojamme.

Selite: 
Kiitos Äiti.
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana, voimakkaita ajatuksia herättävä runo.
Suosikkeihin.
Hyvää syntymäpäivää!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
Riikkaa 2012 23.8.2011 2 Runo
Riikkaa mikä on kaunista? 16.6.2007 1 Runo
Riikkaa Nimetön 7.4.2009 0 Runo
Riikkaa Nimetön 7.4.2009 0 Runo
Riikkaa Nimetön 7.4.2009 1 Runo
Riikkaa Nimetön 15.9.2007 2 Runo
Riikkaa Nimetön 15.3.2009 0 Runo
Riikkaa Nimetön 16.6.2007 0 Runo
Riikkaa Nimetön 2.5.2011 1 Runo
Riikkaa Syöpä- 23.7.2007 0 Runo