Pieni tyttö

Runoilija Sinpanssi

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 27.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pieni tyttö ilon suopi sekä suuren onnen tuopi.
Hän on lahja jumalan, vaiko tulos rakkauden humalan?

Kaikkea hyvää toivon hälle sekä perheelle rakastavaiselle tälle.

Kallis aarre olet kaikille meille. Mummoille, vaareille ja kummeille kultaa. Ja pieni syttynyt tähti kaikille teille.

Selite: 
Juhalle, Aylle ja Noralle.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiva pieni riimiruno, lämmin ja onnellinen tunnelma. :)

 

Käyttäjän kaikki runot