Lääkkeemme punakolmioiset

Runoilija Sinpanssi

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 27.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

panacodit maistuu aina. Tramaleita silloin tällöin.

Subutexiä juhlapäivinä.

Ardinex pari murheeseen tai kolotukseen.

Oxynormista vesi kielelle herahtaa.

Morphin on herrojen herkku. Dolcontin sen serkku.

Rapifen jyrähtää salaman lailla. Durogesic on vertaansa vailla.

Stesolid on lämmintä kuin linnunmaito. Xanor on lääke varsin aito.

Insomin ei tunnu missää. Dormicumia tahdon lissää.

Halcion tärähtää kuin metrin halko. Opamox sopii päivään paremmin kuin pullo alkon.

Imovane käy kesäsäihin. Alprox vaikka siskon häihin.

Sir. ephedrinistä tulee kova hoppu. Abalginista homon loppu.

Avot

Selite: 
Tämä on karski, mutta kaunis. Älkää ottako henkilökohtaisesti.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot