Tuuli kulkee lävitseni

Runoilija LovedByFew

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus on ruma sana
 

En tunne riippuvuutta
muihin ihmisiin.

Koska tuuli kulkee yhä lävitseni
minussa vain ei ole mitään
mihin se jokin tarttuisi kiinni.

Pidän sinusta
mutta en koskaan niin kuin sinä toivoisit
enkä ole siitä oikeastaan edes pahoillani
koska olen voimakkaampi.

Kuin kukaan teistä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

voimakkaampi kuin kuka? aika rankkoja ja todentuntuisia kuvia maalaa tämä runo

voimakkaampi kuin kuka? aika rankkoja ja todentuntuisia kuvia maalaa tämä runo

 

Käyttäjän kaikki runot