Elämän hinta: Loputon

Runoilija LovedByFew

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus on ruma sana
 

Miksi elämäni on saanut hinnan kylkeensä
"liian kallis, älä edes yritä"

Käykö teillä Visa?
Entäs rakkaus tai viha?
Tarjolla olisi myös sydän,
antakaa edes jotain, pyydän.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana !
" Käykö teillä Visa?
Entäs rakkaus tai viha? "
Tuosta kohdasta pidin eniten.

Ihana !
" Käykö teillä Visa?
Entäs rakkaus tai viha? "
Tuosta kohdasta pidin eniten.

 

Käyttäjän kaikki runot