Kauneimmat silmät.

Runoilija Tanis

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.1.2010
Viimeksi paikalla: 11.2.2018 19:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Kunhan raapustelen aikani kuluksi jotain mitä tulee mieleen. Jos en heti kynää paperiin laita niin sanat katoaa mielestä.
 

Elän vain hetken.
Tänään olen vanha,
huomenna taas nuori.
Illalla koen säryt ja aamulla olen taas ehyt.
Elämä kulkee polkuaan. Kuinka monta vuotta olen sitä seurannut?
Olen saanut rakastaa ja olen pettynyt. Mutta aina rikkaampana olen noussut.

Nyt katson silmiin ja näen tulevaisuuden.
Ensimmäistä kertaa.
Näen toivon uudessa elämässä.
Kauneimmassa tuhinassa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Laittoipas miettimään omaa elämää.
Huomisessa on kyllä toivoa, vaikkei aina sitä muistaisikaan. Hyvä runo/ajatelma.

 

Käyttäjän kaikki runot