sorry

Runoilija Angelle

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.2.2005
Viimeksi paikalla: 16.6.2016 10:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

"Sori, mut ei se tuu toimii enää"
Viestisi joka rikkoi unelmat huomisesta,
ikuisesta rakkaudesta.

Kyllähän me se ennenkin tiedettiin.
Mut uskottiin vaan unelmiin,
tai niin mä ainakin uskoin.
Säkään et kuitenkaan pystyny irrottaa aikasempaa,
tuskin olisit vieläkään ihan kokonaan.
Mä en koskaan.

Mä rakastan sua kuitenki aina,
mulle sä oot ikuista.

Selite: 
Rakkaasta luopuminen on vaikeeta...
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin se on...
Kokemusta löytyy.
Mutta aivan ihana kuitenkin!!

 

Käyttäjän kaikki runot