Vapaus mutta kaipuu

Runoilija Marusel

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoja ja viritelmiä
sen hetkisiä elämän mietelmiä.

Päiväkirjan tapaisia kaikenlaisia
ajatelmia epämääräisiä.

Aikansa kuluksi- kirjoitelmia
sekä riimityksiä.

Huvituksia, sanaparien yhdistelmiä.
ajatuksen selkeytyksiä.

Oman kirjahyllyn täytöksiä.

Tulihan kirjoiteltua turhia,
mutta ei merkitysten tarvitse
aina olla niin suuria.

Loruja, liirumlaarumeja,
satuja, saivarteluja.

Kiertelyjä ja kaarteluja elämää
suurempia lausahduksia ja mutunmutuja! :)
 

Vapauden tunne ja kaipuun luonne,
menen tuonne.

Suihkulähteen luokse,

nauttimaan vapaudesta,
suihkulähteen porinasta.

Suihkulähteessä on kertova ääni
minkä kuulee vaikka tuulee.

Porina ottaa ajatuksen valtaansa,
vie minut kauas pois kaipuun arjesta.

Luonnon helmaan.

Annan hetken ajatuksen soida, se liplattaa
kuin puhdas kiiltävä lähdevesi.

Lataudun, jaksan taas elää kaipuussa!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

polveilee hienosti, sanomaa löytyy

 

Käyttäjän kaikki runot