Syksyinen mieli

Runoilija Marusel

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoja ja viritelmiä
sen hetkisiä elämän mietelmiä.

Päiväkirjan tapaisia kaikenlaisia
ajatelmia epämääräisiä.

Aikansa kuluksi- kirjoitelmia
sekä riimityksiä.

Huvituksia, sanaparien yhdistelmiä.
ajatuksen selkeytyksiä.

Oman kirjahyllyn täytöksiä.

Tulihan kirjoiteltua turhia,
mutta ei merkitysten tarvitse
aina olla niin suuria.

Loruja, liirumlaarumeja,
satuja, saivarteluja.

Kiertelyjä ja kaarteluja elämää
suurempia lausahduksia ja mutunmutuja! :)
 

Syksyinen mieli on kuin
laulava satakieli.

Mieli kasvaa luonnon soinnuista,

puista kahisevista, putoilevista
lehdistä ja tuulen huminoista.

Korvasi kuuntelevat
luonnon musiikkia.

Miltei äänetöntä,
hiljaisuuden pihinää.

Taustalla kuuluu kosken molsketta
ja varovaista lintujen laulua

ehkä siipien suhinaa.

Hyvä onnellinen syksyinen mieli
kaikuu luonnon keskeltä!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis kuvaus syksystä

 

Käyttäjän kaikki runot