Nouseva nyrkki ja kultatyräkki

Runoilija Marusel

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoja ja viritelmiä
sen hetkisiä elämän mietelmiä.

Päiväkirjan tapaisia kaikenlaisia
ajatelmia epämääräisiä.

Aikansa kuluksi- kirjoitelmia
sekä riimityksiä.

Huvituksia, sanaparien yhdistelmiä.
ajatuksen selkeytyksiä.

Oman kirjahyllyn täytöksiä.

Tulihan kirjoiteltua turhia,
mutta ei merkitysten tarvitse
aina olla niin suuria.

Loruja, liirumlaarumeja,
satuja, saivarteluja.

Kiertelyjä ja kaarteluja elämää
suurempia lausahduksia ja mutunmutuja! :)
 

Nouseva nyrkki ja kultatyräkki.

Matkan jatkuvan melodisen
sävelen kantamoisen,

voin kuvitella nousevan
avautuvan nyrkin

ja kämmenen liekin sitä koristaessa säkenöivän
kultatyräkin tuoksuisen kauniin.

Uppoudun unien valtakuntaan
ja soivan hiekan sisältämiin
kyyneleisiin sävähdyttäviin hetkiin,

Toiveisiin, unelmiin uniin.

Nousevan avautuvan nyrkin kätköihin
saloihin syvälle maanuumeniin.

Kuvittelen saloja pimeydestä ja valosta
näihin nykyhetkiin kantaviin.

Tyräkki kasvaa kuin liekki
mietteisiin ajatuksiin.

Mennään katsoviin kasvoihin pyramideihin
luoliin onkalomaisiin syvyyksiin

ja löydämme sateenkaaren laskun aarteen
silmiä hivelevän kauniin,

joudumme kultaisiin
piirteisiin lempeisiin.

Katson aarretta syvälle silmiin,
se oli tyräkkini, liekkini ja rakkauteni.

Puhkesin kyyneliin valuviin.

Jouduin uniin syviin kuutamoisiin.

Hän oli unessani kultatyräkki
ja kuin liekki kämmenellä jota rakastin.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot