Runo ystävälle..

Runoilija Muzzukka

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 31.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Runo tälle,
mun parhaalle ystävälle,
se menee näin,
eikä väärin päin,
en yksin koskaan istu ullakolla,
kun paha päivä on,
voisit kanssani olla,
voidaan tutkia näitä,
vanhoja tavaroita,
nyt ne meidän käytössä on,
laatikot täynnä valokuvii,
ne on pölyssä nii,
ettei lasin läpi ees nää,
yhtään mitään,
aina keksitään uutta tekemistä,
ai mistä (?),
käytetään mielikuvitusta,
kuvitellaan, että maa on musta!

Selite: 
Eipä nyt mitenkään erikoisen hyvä. Tein joskus nelosluokalla, ensimmäisiä runojani siis. :P Toivottavasti edes joku osaa arvostaa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana, ja etenkin aito tunteenilmaus!

Hyvähän tuo. Kivat riimit :)

MINÄ ARVOSTAN! Tuo oli ihana runo kamulle :) Suloinen :D
Ja tervetulloo rakkausrunot.fi:hin =)

lämmin ja välittävä runo, pidän! :)

Hienot riimit!

 

Käyttäjän kaikki runot