Kymmenen pistettä

Runoilija KatkaChee

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pistoja, kieltoja
loputtomia tekoja
Piikkejä, kylmyyttä

Sellainen sinä olit

Haluan kahlita sinut
vain itselleni
Ennen kuin karkaat
naurusi saat jättää

Kymmenellä pisteellä
viilennettyä tuskaa

Olet vieläkin

Kannattaako

Oletko sittenkään?

Jätit minut itkemään
tapoit peilikuvani
Mutta naurusi jätit
Ehdin solmia sinut minuun

Kymmenen pisteen terapiaa
kymmenen viillon psykologiaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kymmenen pisteen runokin... todella moniulotteista kerrontaa. Melkein voi kuvitella miten samalla kaipaa ja vihaa sitä että kaipaa.

 

Käyttäjän kaikki runot