Verisateenkaari

Runoilija KatkaChee

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ei ole sanoja joita vaihdella
Vain valkeaa tyhjyyttä
Ikuisen jääkuoren sisällä
Jota liekkikyyneleet polttavat
Ei se olekaan niin ikuinen

Virtaavaa vettä jaloissani
Kuin verta
Joka valuu, virtaa
Eteenpäin, eteenpäin!

Veren värinen vesi
Suloisen kivullinen mehujää
Ei tee mieli maistaa
Vaan hajoittaa palasiksi

Sateenkaaren sirpaleita
Punainen jakaantui
Eihän se koskaan niin kaunis ollutkaan
Uskotteluja
Niitä itselleen suunattuja kannustuksia

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot