Punaista pitsiä

Runoilija KatkaChee

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pitsiä pitsin perään
Punaista valkealla
Kirvelyä sormissa
Kaikkitietävää kipua

Ompelua sormien päältä
Masokisti
Nautithan sinä siitä
Pientä kipuahan se vain on

Sattuu sattuu
Jaksat jatkaa

Katkeran vahvaa viiniä
Loputonta ääntä
Sitä minä säikyn
Ja sinun ajatuksiasi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot