Nimetön

Runoilija Miiuliini

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen pahoillani, etten siloin ollut läsnä.
En käynyt katsomassa, en pitämässä sinua kädestä.
En kiittänyt sinua siitä, että pidit minusta huolta,
kun olin pieni ja tarvitsin sinua.
Anna anteeksi, että unohdin sinut silloin,
kun sinusta tuli taas lapsi ja olisit tarvinnut minua.
Anteeksi, etten silloin sanonut sinulle,
mitä haluaisin sanoa nyt:
"isoäiti, olet tärkeä minulle"

Selite: 
Jo vuosia sitten luotamme poistuneelle mammalleni
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot