Jakomielitauti

Runoilija Tiny

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tuulilasin tulee aina olla suurempi kuin peruutuspeilin, sillä kuljemme ajassa eteenpäin. Peruuttaminen moottoritiellä saattaa olla kohtalokasta.
 

Huuliesi mukana olen vajoamassa,
kovaa vauhtia päin taivasta.
Satuttaa ei saa,
auta mua,
kuinka pahasti se kolahtaa?
Kerro minulle, kuvasta se sanoin.
Jyskyttää kovempaa tajuntaan.
Kauanko kertomassa ovat sanani,
odottaa, odottaa..
Lopeta,
sä oot vaan osa mua!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot