Syliisi

Runoilija Dahmo

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 14.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Elämä jatkuu, vaikka synkkänä se horjuisikin
en silti luovuttaisi
Oli pakko päästä pois, löytää omapaikka
En kestänyt enää olla siellä
olin vain tiellä
Silti tunsin kaipuuta kotiin
sinun lämpimään syliisi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Elämässä ei kannata luovuttaa, se on tultu huomattua. Jotenkin ihana runo.

Elämässä ei kannata luovuttaa, se on tultu huomattua. Jotenkin ihana runo.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
Dahmo Arkullesi 21.7.2008 1 Runo
Dahmo Elämä 14.6.2008 0 Runo
Dahmo Kuolema 20.7.2008 4 Runo
Dahmo Merkki 6.7.2008 0 Runo
Dahmo Syliisi 14.6.2008 2 Runo
Dahmo Unohda 6.7.2008 0 Runo
Dahmo Vainot 21.6.2008 2 Runo
Dahmo Vapauteen 14.6.2008 0 Runo
Dahmo Ystävä 6.7.2008 0 Runo