Tahtoisin

Runoilija marjoska

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tahtoisin,
että hän tulisi,
halaisi minua ja
ottaisi syliin.

Hän sanoisi,
ettei tarvitse pelätä,
silittäisi hiuksiani
ja keinuttelisi.

Hän sanoisi
minua kauniiksi
luvaten pitää
minusta huolen.

Ja vaikka minä
epäonnistuisin,
hän ottaisi minut
lähelleen,

eikä ikinä jättäisi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä Runossa on
suurta sympaattisuutta.

Vähäeleinen, mutta hyvin
kaunis teksti.

Säkeet, rytmi, ilmaisu
kuin Rakkauden laulua.

Todella nautittava, eheä
ja hyvä Runo.

 

Käyttäjän kaikki runot