niinkö siinä kävikin

Runoilija marjoska

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Yritän tavoittaa sinua,
tähyillä kyynelten verhon lävitse,
löytää yhteyden sieluusi,

mutta katseessasi
kohtaan vain tyhjyyden.

"Minun täytyy löytää itseni uudestaan,
ilman sinua",
sinä sanot,

ja analyyttisen viileästi
ohitat rakkauteni.

Minun kanssaniko,
näiden monien vuosien aikana
sinä hukkasit itsesi?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Jotenkin traagista
hyppi iholleni oikeasti

Kaunis, koskettava runo.

kauniin koskettava

On hyvin tavallista, että parisuhteen vaiheissa, toiselle tulee itsensä etsimisen aika ja usein se on vain yksin etsittävä itsensä. Joillekin tulee ero, mutta ei kaikille.

 

Käyttäjän kaikki runot